Kolonich László

Mindig a jövőbe mutató, ugyanakkor megbízható üzleti megoldásokat kerestem. Sőt, az is nagyon fontos a számomra, hogy annak is nagyon megérje foglalkozni az adott üzlettel, aki “csak” a terméket vagy a szolgáltatást használja, és annak is, aki egy jelentős jövedelemtermelő üzletként tekint az adott koncepcióra.

A ShareNode-Nasgo üzlet ilyen!

Amikor 2018. augusztusában először hallottam erről az üzletről, akkor ez első, ami megfogott az a Forbes Magazin egy cikke volt a cégről. Ezt írták ott: “A blockchain GoDaddy-je”.

Nem tudhatom, hogy Neked ez mond-e valamit, de nekem ez volt a kulcs. A GoDaddy annak idején annyira leegyszerűsítette a domain vásárlásának a folyamatát, hogy mindenkinek egy perc alatt lehetett saját domain neve.

Ugyanez fog bekövetkezni a következő években a tokenek világában is. Egy cég néhány perc alatt tokenizálni tudja magát a ShareNode-Nasgo platformon keresztül!

Mi pedig, mint felhasználók, részesülhetünk az összes cég tokenjeiből, sőt, az összes cég forgalmából is! Hogy miként fog ez a gyakorlatban megtörténni, arról az alábbi két videóban tájékozódhatsz:

Nézd meg először ezt a videót:

 

A ShareNode regisztrációhoz kattints erre a gombra:

Ha segítség szükséges a regisztrációhoz, akkor görgess lejjebb a regisztráció részleteihez, vagy keress meg valamelyik elérhetőségem.

 

Hogyan működik a ShareNode? Ebből a videóból részletesen megtudhatod:

 

 

Az ingyenes regisztráció és az elindulás menete a ShareNode-Nasgo üzletben:

 1. Kattints ezen a weboldalon bármelyik ShareNode regisztráció gombra!
 2. A kattintás után megjelenő weboldalon add meg az adataidat:
  Country (Ország): Válaszd ki az országodat
  Display/ Referral Name (No space only latin characters): Add meg a választani kívánt felhasználóneved, ami nem tartalmazhat szünetet és ékezetes karaktert:
  Mobile (Mobilszámod): Add meg a mobilszámodat +36-tal kezdve (ha magyar a számod)
  Email (Email cím): Ne freemailes vagy citromailes címet adj meg, mert arra nem fog megérkezni semmilyen email, így a regisztrációt megerősítő link sem!
  Password (Jelszó): Adj magadnak egy jelszót (legalább 8 karakternek kell lenni)
  Confirm Password (Jelszó megerősítése): Írd be újra az előzőleg megadott jelszót
 3. Válaszd ki az elinduláshoz valamelyik csomagot:
  Figyelem!
  Először mindenképpen az ingyenes regisztrációt javaslom, tehát jelöld be a “TEST DRIVE OUR SYSTEM FOR FREE” lehetőséget.
 4. Kattints a SUBMIT (BEKÜLDÉS) gombra

Mi a teendőd a regisztráció után?

 1. Kattints a “Log me” gombra
 2. Add meg a ShereNode regisztrációhoz megadott email címed és jelszavad, majd kattints a “Log me in” gombra
 3. A belépés után fogadd el a Felhasználási feltételeket az “I agree” gombra kattintva
 4. Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot:
  Mindig az első helyen találod az alapcsomagot. Annál a csomagnál megadhatod, hogy konkrétan mennyi ShareNode tokent akarsz vásárolni.250 ShareNode token arra elég, hogy elindulj az üzletben, és jutalékot kapj, ha valaki csatlakozik hozzád. (De sokan egyáltalán nem akarnak az üzlet építésével foglalkozni. Nekik mindenképpen nagyobb csomagra van szükségük.)Az üzlet valójában 1.000 ShareNode tokentől indul. Ennyi kell ugyanis ahhoz minimum, hogy részesülj minden héten a Nasgo coinokból és a ShareNode platformján regisztráló cégek tokenjeiből.
  Tehát ha passzív pénzt szeretnél kapni, akkor az 1.000 vagy több ShareNode token felett lehetséges. A promóciós csomagok 2.000 vagy több ShareNode token felett indulnak. Tehát minél ha nagyobb kedvezményt akarsz kapni, annál nagyobb csomaggal indulj. (1 ShareNode token = 1 dollár). A csomagok vásárlása bitcoinban történik. (Ha még nincs bitcoinod, akkor kattints ide.)

 

További információk a ShareNode-Nasgo üzletről:

A hivatalos ShareNode oldal:
https://sharenode.com

A hivatalos Nasgo oldal:
https://nasgo.com

A YouTube csatornámon megnézheted az összes korábbi videómat ebben a témában:
https://youtube.com/channel…

 

Ha bármilyen kérdésed van, akkor keress meg valamelyik elérhetőségemen.


Kolonich László
Mobil: +36 30 885 6440
Skype: netinform
Facebook »