Ha még nincs Bitcoinod, akkor a Wirex kártya (és a hozzá tartozó számla) egy nagyon jó megoldás. Regisztrálj, és gyorsan csináld meg az azonosítást (ami 1 napon belül megvan). Nem kell hozzá semmi különleges eszköz, mert csak a telefonod.

A menete:

1. Kattints erre a linkre a regisztrációhoz:
Wirex számla nyitása »

2. Add meg az oldalon a szükséges adatokat

3. Lesz egy pont, ahol csak úgy tudsz továbblépni, ha letöltöd a telefonodra a Wirex appot.

4. Kövesd az app utasításait. (Készítsd elő a személyi igazolványodat, vagy az útleveledet, vagy a jogosítványodat)

5. Előre nem kell lefényképezned semmit, magadat sem, majd az app kéri, hogy mit tegyél.

6. Az app is és a weboldal is nyilván angol nyelvű, de eddig még mindenki boldogult vele. (Csak ne ijedj meg az angol szavaktól. A fontosabb szavakat akkor is meg fogod érteni, ha egy kukkot sem beszélsz angolul.)

7. Amikor elfogadják az azonosításodat, utána rendelheted meg a kártyádat, de a számla az azonosítás után azonnal használható.

8. A Wirex számlához könnyedén hozzárendelhetsz bármilyen saját bankkártyát, és arról egyetlen pillanat alatt átteheted a pénzt a számládra. Tehát, ha Bitcoint akarsz vásárolni, akkor beállítod, hogy a saját bankkártyádról mennyi értékű bitcoint akarsz venni, megnyomod a elfogadom, majd a megerősítés gombot, és néhány másodperc alatt már ott is lesz a számládon a bitcoin.

Ezt leírni sokkal hosszabb volt, mint amennyi időbe a számla nyitása kerül. (Ha bármilyen kérdésed van, ne tartsd magadban. )

Itt a link újra a számla nyitásához:
Wirex számla nyitása »

 


Kolonich László
Mobil: +36 30 885 6440
Skype: netinform
Facebook »